Kategória:
Helyi téma, Város hírei

Létrehozva:
2022-07-13 15:55:21

Cikk írója:
Léner Szilvia Mária


Az Ön hirdetője


Szeretettel Üdvözlöm a Fonyód Hirdetője portálon!

 

Célunk a Fonyód Hirdetője oldal létrehozásával az volt, hogy ne csak tartalmas, de hasznos és könnyed kikapcsolódást is nyújtsunk Látogatóinknak. Röviden bemutatom a fonyódi hirdető oldalt, amely nemcsak hirdetési lehetőségeket kínál, de több más részből is áll.

 

1. Az ApróHirdető részen böngészhet a hirdetések közül, sőt Ön is feladhat hirdetést, ha szeretne. Nemcsak fonyódi lakosok hirdethetnek, hanem bárki. Fontos! Ugyanazt a hirdetését elég csak egyszer feladni, és nemcsak Fonyód egész területén jelenik meg, de 299 másik város apróhirdető oldalán is.

2. Városi Ajánló, ahol Fonyód főbb látnivalóit ismerheti meg. Fonyód az egyik legszebb városunk, így nem voltunk nehéz helyzetben, amikor a legérdekesebb látnivalókat kerestük. Ha programot szeretne ajánlani, vagy esetleg valami szolgáltatást KIEMELVE reklámozni, akkor kérem, vegye fel velem a lenti email címen a kapcsolatot.

3. Városi Magazin, itt további érdekességeket talál cuki állatokról, vagy történeteket olvashat, esetleg receptjeink közül válogathat.

4. A WebÁruház részen különböző OLCSÓ és minden témában megtalálható honlapjaink közül válogathat, és a jó hír az, hogy nem kell heteket várni rá, akár 24-72 órán belül is átveheti honlapját.

 

 

FIGYELMEZTETÉS!

A portálon található valamennyi felhasznált fényképen jelöltem a(z) – remélhetőleg – eredeti forrást.  Ha esetleg nem helyesen, akkor kérem, a lenti email címen vegye fel velem a kapcsolatot, és azonnal leveszem a képet.  Köszönöm szépen.

 

 

EXTRA!                                    

Összesen 300 városi apróhirdető-magazin oldalunk van, Fonyód Hirdetője csupán egyike ezeknek. Ha szeretné, hogy legyen saját weboldala, amely a saját városa nevét viseli, kérem a lenti email címen vegye fel velem a kapcsolatot.

 

 

A Fonyód Hirdetője portál szerkesztő-írója:

Léner Szilvia Mária

Nekem ide írhat: eaton.book@gmail.com

Minden látogatásnak, megkeresésnek örülök! Érezze jól magát az oldalon!

 

 

Városi magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »